Echipa

ADMIN INSOLV IPURL

Infiintata în anul 2013 în temeiul a O.U.G. 86/2006 privind organizarea activităţii practicienilor în insolvenţă, fiind specializată în administrarea şi gestionarea procedurilor de insolvenţă, în recuperări de creanţe – proceduri speciale şi acţiuni de drept comun- management de criză, asistenţă, reprezentare şi consultanţă juridică, executare silită, în contextul procedurilor de insolvenţă.

ADMIN INSOLV IPURL este membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor din Romania, fiind înregistrată în registrul formelor de organizare sub numărul de ordine RFO II-0691/12.07.2013.
Activitatea societăţii este condusă şi coordonată de către consilier juridic Racolţa Cristian Dumitru, practician în insolvenţă compatibil.

ADMIN INSOLV IPURL beneficiază de experienţa dobândită de către asociatul Racolţa Cristian Dumitru pe parcursul a 8 ani de experinţă ca şi consilier juridic în cadrul Ministerului Finanţelor Publice-Direcţia Generală a Finanţelor Publice Satu Mare, respectiv consilier juridic, iar mai apoi practician în insolvenţă stagiar, în cadrul unei societăţii de insolvenţă.